Liity jäseneksi!

jäsensivut

 

 

 

 

 

Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n jäsenenä olet tukemassa suomalaisen käsityön edistämistyötä. Jäsenille yhdistys tiedottaa toiminnasta kahdella jäsenlehdellä ja tarjoaa erilaisia jäsenetuja. 

  • Jäsenmaksu/taitokortti on 65 euroa/syksy.

Jäsenenä saat seuraavat edut 

  • Taito | Etelä-Pohjanmaa -asiakaslehden kotiin kaksi kertaa vuodessa
  • Voit osallistua taitokursseille ilman kurssimaksua. 

Liity jäseneksi / osta taitokortti tästä.

Taito Etelä-Pohjanmaa ry

Taito Etelä-Pohjanmaa on toiminut vuodesta 1907. Toiminta-alueena ovat Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaan maakunnan suomenkielinen alue. Vuonna 2018 yhdistys täyttää kunnioitettavat 111 -vuotta. Toiminta-ajatuksena on käsityökulttuurin edistäminen taitona ja elinkeinona. Yhdistyksellä on myös osakeyhtiö Taito Shop | Rustoopuori, jonka valikoimassa painotamme kotimaisuutta ja erityisesti pohjalaisten käsityöyrittäjien tuotteita. Taito Etelä-Pohjanmaan tärkeimmät toimintamuodot ovat työpajat, käsityökurssit, käsityön taiteen perusopetus, näyttelyt, tapahtumat, käsityömateriaalien ja tuotteiden välitys.

Taitoliitto ja alueelliset taitoyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen käsityön palvelu- ja asiantuntijajärjestön. Taitojärjestön verkostoon kuuluu 18 taitoyhdistystä ja niiden 100 kiinteää toimipaikkaa.