Taito Shop Seinäjoki verkkokaupan käyttöehdot

Taito Shop Seinäjoki (Rustoopuori Oy) verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot, päivitetty 15.6.2020.

Seuraavassa on yleiset verkkokauppatoimintaa koskevat sopimusehdot, joihin pyydämme tutustumaan ennen ostotapahtumaa.

1. YLEISET EHDOT

Taito Shop Seinäjoki verkkokauppa on Rustoopuori Oy:n (0638723-4) ylläpitämä verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Taito Etelä-Pohjanmaa ry.n myymälä Taito Shop Seinäjoki (Rustoopuori Oy). Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Taito Shop Seinäjoki –verkkokaupan ja asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Taito Shop Seinäjoki pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Taito Shop Seinäjoki ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Taito Shop Seinäjoen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Taito Shop Seinäjoki on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

Taito Shop Seinäjoki –verkkokauppa myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle, yhteisöille ja yrityksille Suomeen. 
Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.
Asiakas on velvoitettu antamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.
Toimitusaika-arvio on 2-8 työpäivää. Taito Shop Seinäjoki tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua Taito Shop Seinäjoen – verkkokaupasta myymälän tilausjärjestelmään.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot on tallennettu Rustoopuori Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.

3. TUOTTEET JA HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta, ellei toisin ole mainittu. Taito Shop Seinäjoki -verkkokaupan hinnat voivat poiketa myymälöidemme hinnoista. Pidätämme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Emme myy kuluttajakaupan tuotteita jälleenmyytäväksi.

4. MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.
Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen
niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti:
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5. TOIMITUSTAVAT

Toimituskumppani on Posti (posti.fi). Toimitustapoina on käytössä kirje, postipaketti (nouto lähimmästä postitoimipaikasta) ja kotiinkuljetus. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavan mukaan ja ovat nähtävissä myös tilausta tehtäessä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella. Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

Kirje 2,90 eur (sis. alv 24 %). Kirje toimitetaan ilmoittamaasi postiosoitteeseen 2-3 arkipäivän kuluessa kirjeen lähettämisestä. Kirjetoimitus on mahdollinen vain tuotteille, jotka täytävät Postin määrittelemät kulloinkin voimassa olevat enimmäismitat kirjeelle.

Postipaketti 6,90 eur (sis. alv 24 %). Nouto lähimmästä postitoimipisteestä 2-3 arkipäivän toimitusajalla paketin lähettämisestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä -huomioi, että kirjoitat puhelinnumerosi oikein tilaukseen.

Kotiinkuljetus 13,00 eur (sis. alv 24 %). Paketti toimitetaan kotiovellesi 2-3 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, jotta postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2-8 työpäivää tilauksen jättämisestä. Kuljetusaika on yleensä 2-3 arkipäivää. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotetta luvatussa aikataulussa, ilmoitamme siitä asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen sisällön 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa.

6. ASIAKASPALAUTUS

Suomessa postimyynnin ja verkkokaupan kautta tilatuissa käyttämättömissä tuotteissa on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38). Myyjä maksaa palautuksen postituskulut kotimaan toimituksissa silloin kun palautus tehdään edullisimmalla tavalla. Palautuskulut ovat kuitenkin kuluttajan vastuulla, jos tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena esimerkiksi sen suuren koon vuoksi.

Huom. Tuote ei ole käyttämätön, jos siinä on nähtävissä selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa. Tuotteissa on oltava palautettaessa myös hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

  • kohta 3) ”sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;”
  • kohta 4) ”sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua;”

Asiakaspalautukset

Kirjeasiakaspalautuksen enimmäismitat kuten maksikirjeellä: pituus + leveys + paksuus enintään 900 mm, suurin pituus kuitenkin enintään 600 mm. Paino on oltava alle 2kg.
Merkitse lähetyksen päälle vastaanottajan nimi ja osoite; Rustoopuori Oy, Sahalankatu 3, 60100 SEINÄJOKI. Pyydä postista Itellan logistiikkatunnus. Varusta kirje merkinnällä "ASIAKASPALAUTUS" tai "PALAUTUS".

Jos palautettava lähetys painaa yli 2 kg (paketti), vie se postiin ja täytä siellä Asiakaspalautus 14 -osoitekortti. Yksi osa kortista jää sinulle kuitiksi. Merkitse vastaanottajaksi Taito Shop Seinäjoki, Nyykoolinkatu 25, 60100 SEINÄJOKI ja Postin logistiikkatunnus, jonka saat postista. Varusta paketti merkinnällä "ASIAKASPALAUTUS" tai "PALAUTUS". Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi. Huom. Maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien kustannukset.

Huom! Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaukset sekä tuotteissa on oltava hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lisäksi mukana on oltava kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Taito Shop Seinäjoki ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

7. REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostoksestaan palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.
Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa tuotteen lähettäneeseen liikkeeseen joko sähköpostilla tai kirjeenä.
Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen tavarantoimittajaa vastaan kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.