Näppitaustabande 

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi

Tykkäätkö käsitöistä? Tule Käsityö- ja muotoilukoulu Näppiin!

Näpissä tutustutaan käsityön maailmaan, opitaan tietoja ja taitoja käsityön eri alueilla sekä ilmaisemaan itseään. Opetus vahvistaa oppilaan kokonaispersoonallisuutta ja esteettistä valintakykyä sekä kannustaa luovaan ongelmanratkaisuun.

Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n Käsityö- ja muotoilukoulu Näpissä toteutetaan käsityön taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Opetusministeriö on myöntänyt yhdistykselle opetuksen järjestämisluvan vuoden 2008 alusta. Saamme toimintaamme avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Opinnot jakaantuvat varhaisiän käsityökasvatukseen Napero-Näppi, perusopintoihin ja syventäviin opintoihin. Perusopinnot ovat 800 h ja syventävät opinnot 500 h yhteensä 1300 tuntia. Opiskelun voi aloittaa Naperoissa 5-vuotiaasta  ja perusopinnoissa 7-vuotiaasta lähtien. Näpissä opiskelee vuosittain n. 400 oppilasta. Näppi-ryhmien paikkakunnat ovat Seinäjoki (Nurmo) Alavus (Töysä), Ähtäri, Kauhajoki, Vaasa ja Isokyrö. Puutöihin ja elektroniikkaan painottuva Nikkari-ryhmä kokoontuu Seinäjoella Valkiavuoren koululla. 

AIKUisille järjestetään käsityön taiteen perusopetusta Seinäjoella, Alavudella ja Vaasassa.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin hakuaika on huhtikuun puolivälistä toukokuun loppuun. Ryhmiä täydennetään myös lukuvuoden aikana. Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja taitokeskuksista.

Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi
Sahalankatu 3, 60100 Seinäjoki
p. 040 5512072

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin ryhmiä täydennetään lukuvuoden aikana, mikäli oppilaspaikkoja vapautuu. Täytä oppilashakemus..

MusaKäsi on esikoululuikäisten musiikkileikkikouluryhmä, jossa yhdistyvät musiikki ja käsityö

Kesä käsillä - koululaisten käsityöpajat
Taitokeskusten koululaisten kesäpajat käynnistyvät heti koulujen loputtua kesäkuun alussa. Uusi ryhmä aloittaa aina maanantaina.     

Näpille myönteistä palautetta oppilaskyselyissä ja huoltajille tehdyissä kyselyissä

Taito käsityö- ja muotoilukouluja löydät myös muualta Suomesta.

Basic Education in Arts at Taito Crafts Schools

Instagramista

@nappikasityokoulu