Tervetuloa TaitoEP:n kursseille

KurssibanneriKurssitoiminta jatkuu normaalisti kevään poikkeusolojen jälkeen. Seuraamme kuitenkin edelleen tiiviisti THL:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön suosituksia ja huomioimme ne toiminnassamme. 
Opetus suunnitellaan siten, että yhdessä tekemisestä huolimatta vältämme mahdollisuuksien mukaan lähikontaktia ja työvälineiden kierrättämistä. Myös siivoamiseen kiinnitetään nyt enemmän huomiota.
Kursseille saapuminen flunssaoireisena on ehdottomasti kielletty.

************************************************************************

Taito Etelä-Pohjanmaan kursseilla apunasi ovat ihanat ja ammattitaitoiset ohjaajamme. Kursseille voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Ovemme ovat avoinna kaikille.

Toivotamme sinut tervetulleeksi oppimaan monenlaisia käsityötekniikoita kursseille, lasten ja aikuisten loma-ajan leireille, kudonnan työpajoihin ja erilaisiin tapahtumiin. Taitokeskuksissa koet tekemisen ja oppimisen iloa sekä saat monia ideoita ja vinkkejä. Tekeminen ei voisi olla enää hauskempaa! Voit myös ostaa meiltä materiaaleja ja tarvikkeita. 

Kurssien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat eri toimipisteissämme. Lisäksi järjestämme räätälöityä kurssitoimintaa erilaisille ryhmille. 

Peruutuspaikkoja voit kysyä suoraan taitokeskuksistamme!

Kursseja järjestetään usealla paikkakunnalla - muistathan tarkistaa minkä paikkakunnan kurssille ilmoittaudut!

Katso tulevat kurssit tästä

ksl ja sivis

Taitokurssit toteutetaan yhteistyössä KSL:n ja Opintokeskus Sivis kanssa.